Publisert

Vi åpner nå Lesevinduet.no!

Lesevinduet - bli gratismedlem nå!

Vi har gleden av å åpne Lesevinduet.no. Dette er vår abonnementsordning for skoler og utdanningsinstitusjoner, lærere og private som ønsker tilgang til alle våre lesehefter og ressurser. Vi har nå godt over hundre lesehefter tilgjengelig og flere blir lagt til fortløpende. Alt kan lastes ned direkte fra siden basert på ditt medlemskap / abonnement. Heftene vil i en overgangsperiode bli mulig å kjøpe enkeltvis på skoleliv.no.

Som gratismedlem får du tilgang til alle våre gratisressurser i ressursbanken «Elevens verden» og tilgang til SkoleNytt ut 2018. Du laster ned direkte fra siden.

Som abonnent får du tilgang til alle våre nivåbaserte lesehefter. Du kan velge privatlisens/klasselisens eller så kan skolen din kjøpe skolelisens som gir hele skolen tilgang til våre produkter.

Siden er under utvikling og derfor kjører vi nå kampanje på abonnementene med rabatter. Alle abonnementer har 1 års varighet. Gratismedlemskap varer til du selv sier opp din brukerkonto.

Jobber du på en skole som kunne hatt behov for nivådelte lesehefter? Tips skolen din om oss!

Kjøper du privatabonnement for SkoleNytt 2019 eller for lesevinduet, så gjør du dette på Skoleliv.no. Husk å opprett gratismedlemsskap på Lesevinduet.no først så legger vi til riktig abonnement så raskt vi kan.

Skoler bestiller sine abonnement pr. e-post. Se mer ved å klikke linken under for detaljer på abonnementene.