Publisert

Skoleliv.no er nå relansert!

Hei alle sammen og fortsatt god sommer. I forbindelse med at Lesevinduet skulle offentliggjøres oppdaget jeg at det var nødvendig med en total makeover på skoleliv.no – Nettbutikkløsningen slik den var kunne ikke tilby digitale produkter, noe jeg er avhengig av, så jeg bestemte meg for å skrote den gamle løsningen. Resultatet ser du nå, og jeg tror det blir en mye bedre løsning. Nå lager du deg en konto slik at alle dine kjøp blir tilgjengelige på konto-siden din. Der finner du også alle dine digitale kjøp. Det ble en travel sommer for min del da jeg driver og pusser opp nyhuset før jeg kan flytte inn i september, og den gamle leiligheten jeg skal selge skal også pusses opp. Men jeg er glad for at folk har vært tålmodig, og selv om jeg egentlig ikke skulle gjøre denne jobben med nettsiden akkurat nå, så hadde det blitt 10 ganger verre å renovere den i framtida.

Uansett. Velkommen til nye Skoleliv.no. Jeg håper og tror at du vil få en mye bedre brukeropplevelse nå.

PS! Sommersalger varer til 1. august. Jeg har utvidet salget med en uke pga. at skoleliv.no ble tatt ned i noen dager ut av det blå. Les mer om Alfabetheftene her!

Her kan du forresten se instruksvideoen jeg har laget i forbindelse med de nye leseheftene (PS. Flere kommer!) De er veldig enkle å lage.

Alt godt!

Martin