Om

SKOLELIV

Skoleliv.no er Skoleforlaget AS sin nettbutikk. Skoleforlaget produserer egne pedagogiske kortstokker og digitale lesehefter, men tilbyr annet relevant materiell for den kreative lærer og skole. På alle dokumenter som omfatter nettbutikken, og alle betalingsdokumenter som faktura og kvitteringer, vil Skoleforlaget AS stå som den registrerte juridiske part med organisasjonsnummer. Skoleliv.no er vår nettbutikk og varemerke og logoen og/eller domenenavnet vil i tillegg stå på betalingsdokumentene.

Mannen bak Skoleforlaget AS og www.skoleliv.no er lærer og barnebokforfatter Martin Fyrileiv, som til daglig jobber ved Høknes barneskole i Namsos.

Skoler og andre utdanningsinstitusjoner er velkomne til å bestille direkte i nettbutikken. Ønsker skoler å bestille, og betale med faktura i etterkant, er ikke det noe problem. Send din bestilling til ordre@skoleliv.no – Husk å legg ved følgende informasjon: Org.nr, skolens navn, kontaktperson, telefonnummer kontaktperson, leveringsadresse, fakturamottak (epost). Kan våre kunder motta faktura som Elektronisk Handelsformat (EHF), så vil vi automatisk se dette ved fakturering og sende fakturaen som EHF.

Adresse:

Skoleforlaget AS

Gamle Byveg 27, 7805 Namsos